INCHIRIERI UTILAJE

SERVICIILE NOASTRE:

 

Societatea noastra va ofera servicii de inchiriere utilaje pentru orice tip de lucrari in domeniul constructiilor, precum si asistenta cu personal calificat in vederea executarii calitative in timp util a lucrarilor.

Detinem utilaje specializate si moderne pe care le puteti vizita la parcul nostru auto din Cluj. Parcul nostru este dotat cu utilaje precum: excavator, buldoexcavator, miniexcavator, incarcator frontal, autobetoniera, vibrocompactor, scraper tractabil, autocamion cu macara, forklifturi.

Personalul nostru cu experienta vasta in acest domeniu acorda consultanta clientilor privind utilizarea si maximizarea eficientei si randamantului pentru fiecare tip de lucrare, cu seriozitate maxima si  profesionalism.

Suntem flexibili fata de nevoile clientilor nostri, oferindu-le acestora posibilitatea de a concepe un plan de inchiriere a utilajelor in functie de perioada necesara desfasurarii lucrarilor.

Puteti apela cu incredere la noi daca aveti nevoie de urmatoarele servicii:

  • inchirieri utilaje
  • excavatii
  • demolari
  • lucrari drumuri si constructii edilitare
  • transport marfa si containere (camion cu macara)

LISTA DE UTILAJE DISPONIBILE PENTRU INCHIRIAT:

PROIECTELE NOASTRE

DIGGER CONSTRUCT

 

S.C. DIGGER CONSTRUCT S.R.L. are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul inchirierilor de utilaje pentru lucrari de constructii.

INFO CONTACT

 

FELEACU, CLUJ

+40 740 417 971

office@diggerconstruct.ro

8AM - 6 PM 7/365

DIGGER PE FACEBOOK